Reacties op de babymassage en voetreflextherapie

Vul een subtitel in

reactie op de babymassage

Hey AnneMarie,

Nogmaals dank. Ik vind het echt onvoorstelbaar hoe de voetreflex massage heeft geholpen! Sinds de laatste les vorige week maandag, heeft ze maandag-donderdag-zaterdag en maandag gepoept! Ik heb haar in de tussentijd nog 2 keer voetreflexmassage gegeven. Het zonnevlechtpuntje vindt ze overigens nog steeds niet fijn, maar wat haar darmpjes betreft gaat het echt stukken beter! Ik ben er heel blij mee.


reactie op de voetrefelextherapie

Hoi Annemarie,

Het stond al op mijn lijstje om je nog even een berichtje te sturen. Het is goed gegaan! Mijn verkoudheid was ineens verdwenen, mijn neus en holtes voelen echt heel schoon, erg apart. Wel wat last van mijn bovenrug en schouders, maar ik heb dit weekend ook een nieuw kussen gekocht dus dat kan er ook wat mee te maken hebben :-) Ook wat last gehad andere mijn enkel links, en dat prikkelende gevoel in mijn rechterbeen, heel licht. Dat heeft een paar dagen geduurd.

Ik vond het wel erg fijn, dus ik maak graag een nieuwe afspraak voor over een paar weken!